(+34) 972 761 812
canbech@canbech.com
El teu nom
Email
C/Major 12 17257 Fontanilles Girona
  • Figues confitades Can Bech
  • pomes
  • camp d'oliveres
  • paisatge de l'emporda
  • fontanilles
  • palafrugell-pals-peratallada
melmelades i formatges

Tres pinzellades

Conserves Can Bech és una empresa de tradició gastronòmica que ofereix una gamma de productes d\'alta qualitat pensats per donar vida i color a les teves idees culinàries. Invitem al nostre client a descobrir, jugar i sorprendre\'s amb la infinitat de plats que pot arribar a elaborar amb els nostres productes.

Per acompanyar amb pastes, elaborar postres, preparar vinagretes, salses, canapès, còctels, gelats, servir plats de carn o peix, elaborar amanides, crèpes, gofres... per menjar amb torrades, derivats dels cereals així com per servir taules de formatge, làctics diversos, fruites i verdura. La gamma de productes Can Bech combina amb tot.

Des de Fontanilles, el bressol de l'Empordà, oferim els nostres productes a més de 10 països d'arreu del món. Austràlia, Mèxic, Brasil, Suècia, Bèlgica, Alemanya, Xina...són alguns dels països que han confiat en nosaltres.

Treballar a petita escala i en el lloc on ens sentim a gust, ens dona la mesura per dirigir-nos al món sense perdre l'essència del que fem.

Els orígens de Can Bech

Can Bech va obrir les seves portes l’any 1981 en mans de la familia Bech, encara en forma de restaurant. Un dels plats més famosos era el Recuit de drap amb figues de l’Empordà, postre típic elaborat amb formatge fresc de llet d’ovella amb figues comfitades. L’èxit de les figues comfitades fóu tal que la familia Bech començà a elaborar-lo conservant-lo en pots de vidre per vendre’ls als seus clients.

Aquest producte tingué tant d’èxit que començaren vendre’l a la resta del territori català i espanyol i fins i tot a alguns països d’Europa.

La línia de productes començà a créixer introduint les conserves de fruita, gelees, chutneys i salses. Cada any Can Bech llança nous productes per satisfer els seus clients.

L'Empordà, el melic del món

Des de sempre que l’Empordà -del grec antic Emporion o “Comerç”-, ha estat terra d’intercanvi, punt d’atracció de forasters i un centre de cosmopolitisme. “L’Empordà és una marca metereològica”, com definia Josep Plà. Però no només això, l’Empordà és també una marca paisatgística, una marca cultural, gastronòmica i artística. El nostre referent és l'Empordà i la nostra inspiració, els seus colors.

Dalí, Duchamp, Capote, Ava Gardner, Chagall, Masson, Carmen Amaya, Ferran Adrià... són els noms d’algunes de les moltes personalitats cèlebres que un día quedaren captivades per la màgia de l’Empordà, molts d’ells establint-s’hi per sempre més. Poetes, pintors, músics, arquitectes, cuiners... i milers de persones de tot el món han reverenciat els seus paisatges, el seu mar, la seva cuina i la seva gent. Tothom que ha trepitjat aquesta terra, ha sentit aquest “quelcom” que té l’Empordà que no es pot explicar.

Fontanilles, la cuna de Can Bech

Fontanilles és un petit municipi situat a l\'Empordà profund de no més de 160 habitants, constituit per un nucli alçat de masies i casalots de pedra dels voltants dels segles XVI-XIX, moltes d'elles arranjades per a segona residència. El paisatge de Fontanilles és únic per les seves vistes panormàmiques sobre els infinits camps de pomeres i presseguers que ocupen la zona. Fontanilles queda rodejat per Gualta, Palau-Sator i Ullestret, tres nuclis medievals d'una bellesa formidable, i reclams turístics de la zona.

Catalunya
Província de Girona
Comarca del Baix Empordà

Des de barcelona 144 km
Des de Girona 42 km
Coordenades:
N42:0’737’’
E3:6’504’’

Google Maps: Fontanilles
Descarrega fitxa d'empresa
+ Catàleg de productes

Telf. (+34) 972 761 812    Email Contacta'ns    GB Artesanos Gastronómicos Copyright © 2011 - 2019 Diseny de Uebs
Avís legal    Política de Privacitat

Ifs Food Girona Excel·lent Segell de qualitat Agroalimentària