Filtra per...

30.09.2020

PREMI GREAT TASTE AWARDS 2020, PER A LA NOSTRA SALSA JUST FOR CHEESE DE RAÏM NEGRE I AMETLLA DE MALLORCA!

Estem molt contents de comunicar-vos aquesta notícia: la nostra salsa dolça Just for Cheese de Raïm negre i ametlles de Mallorca ha estat premiada en els premis anglesos GREAT TASTE AWARDS 2020!  

La salsa dolça Just for Cheese de Raïm negre amb ametlles de Mallorca, és una salsa exclusiva i excel·lent per maridar amb formatges de crosta rentada com el Munster, Maroilles, Livarot, Reblochon de Savoie, Taleggio... Una salsa que vam crear amb els millors productes, per potenciar el gust i el plaer de menjar formatges, i que ara és encara més reconeguda! 

GREAT TASTE és un dels certaments més reconeguts del sector agroalimentari europeu, originari del Regne Unit. El seu jurat està format per 144 membres, entre ells, alguns dels paladars més exigents del món, com ara crítics gastronòmics, xefs, cuiners, restauradors, productors, compradors, detallistes, escriptors i periodistes. És un premi que valora únicament el sabor del producte, i busca l'excel·lència sense tenir en compte la marca o el packaging. 

Seguim endavant per oferir-vos sempre el millor dels productes! 

03.06.2020

HEM GUANYAT DOS GUARDONS INTERNACIONALS SUPERIOR TASTE AWARD 2020!

Estem emocionats de compartir amb vosaltres que a principis del mes de juny les nostres salses dolces per a formatges Just for Cheese van renovar el premi internacional Superior Taste Award!

A més, també es va afegir a la llista de guardonats d’aquest 2020 la Cua de boví de la nostra marca per a restauració GBech 4aGama!

Aquests premis són certificats per l’International Taste Institute de Brussel·les (Bèlgica), organització que és líder mundial en l’avaluació i certificació d’aliments i begudes per al consumidor. El jurat, que està format pels millors xefs i sumillers de tota Europa, avalua tots els productes presentats tenint en compte la primera impressió, l’aspecte visual, l’olfacte, el gust i la textura.

Rebre reconeixements internacionals com aquest ens anima dia a dia a seguir, i ara més que mai! Doncs en temps complicats, les bones notícies són doblement bones! Seguim!

01.05.2020

DONACIÓ ANUAL A LA FUNDACIÓ BANC DELS ALIMENTS DE LES COMARQUES DE GIRONA

A principis de maig i en plena crisis per la COVID19, aquest equip de voluntaris de Can Bech van treballar per fer posible la nostra donació anual a la Fundació Banc dels Aliments de les Comarques de Girona.

Gràcies a ells, vam poder fer arribar més de 2.600 Kg d'aliments, o l'equivalent a 15.300 racions de menjar, com ara carxofes confitades, pollastre farcit, ànec confitat, cua de bou, llata de vedella... A tot això també hi vam sumar més de 50.000 unitats de salses i melmelades de Can Bech entregades a la organització sense ànim de lucre.

Sempre que puguem, seguirem al costat dels que més ho necessiten, i més en temps d'emergència sanitària i alimentària!