Filtra per...

13.09.2022

Col·laboració Save The Children Espanya

Hem engegat una col·laboració amb 600€ de donació anual per a l'ONG Save The Children Espanya. Una organització que vetlla perquè tots els nens i nenes del món tinguin dret a un futur digne. Treballen cada dia per assegurar que un dels col·lectius més vulnerables d'aquesta societat puguin sobreviure, aprendre i estiguin protegits en qualsevol situació i sobretot quan es produeixi una situació emergència.  

Tota ajuda és poca per contribuir a millorar les vides dels més vulnerables, com són els tants i tants nens i nenes que pateixen situacions de pobresa, d'exclusió social o que es troben enmig de conflictes bèl·lics... I per aquest motiu a Can Bech hem volgut posar el nostre granet de sorra, per seguir lluitant pels drets i el futur dels infants

01.05.2020

DONACIÓ ANUAL A LA FUNDACIÓ BANC DELS ALIMENTS DE LES COMARQUES DE GIRONA

A principis de maig i en plena crisis per la COVID19, aquest equip de voluntaris de Can Bech van treballar per fer posible la nostra donació anual a la Fundació Banc dels Aliments de les Comarques de Girona.

Gràcies a ells, vam poder fer arribar més de 2.600 Kg d'aliments, o l'equivalent a 15.300 racions de menjar, com ara carxofes confitades, pollastre farcit, ànec confitat, cua de bou, llata de vedella... A tot això també hi vam sumar més de 50.000 unitats de salses i melmelades de Can Bech entregades a la organització sense ànim de lucre.

Sempre que puguem, seguirem al costat dels que més ho necessiten, i més en temps d'emergència sanitària i alimentària!