Filtra per...

01.04.2022

ENS VEIEM A ALIMENTARIA BARCELONA 2022!

Del 4 al 7 d'abril ens trobareu al Saló Internacional d'Alimentació, Begudes & Food Service, ALIMENTARIA 2022 (Barcelona, Recinte Gran Via)! Estarem ubicats al pavelló 6 - estand D 201 i també al pavelló 1 - estand E 250-02, per presentar-vos les nostres últimes novetats Can Bech i GBech, de primera mà! Us esperem a tots/es!

07.06.2021

TRES NOUS PREMIS INTERNACIONALS SUPERIOR TASTE AWARD!

Sembla que aquest 2021 és any de bones notícies! Perquè un any més, estem molt contents de poder-vos comunicar que hem rebut tres nous premis internacionals SUPERIOR TASTE AWARD!  

Les nostres salses dolces per maridar amb formatges Just for Cheese, anteriorment mereixedores ja d’aquest premi al 2019 i 2020, han renovat el guardó! També ho fa la nostra Cua de Boví de GBech 4agama, que l’any passat ja es va emportar també aquest reconeixement. I enguany, sumem a la llista de premiats el nostre Pebrot escalivat de GBech 4aGama! 

30.09.2020

PREMI GREAT TASTE AWARDS 2020, PER A LA NOSTRA SALSA JUST FOR CHEESE DE RAÏM NEGRE I AMETLLA DE MALLORCA!

Estem molt contents de comunicar-vos aquesta notícia: la nostra salsa dolça Just for Cheese de Raïm negre i ametlles de Mallorca ha estat premiada en els premis anglesos GREAT TASTE AWARDS 2020!  

La salsa dolça Just for Cheese de Raïm negre amb ametlles de Mallorca, és una salsa exclusiva i excel·lent per maridar amb formatges de crosta rentada com el Munster, Maroilles, Livarot, Reblochon de Savoie, Taleggio... Una salsa que vam crear amb els millors productes, per potenciar el gust i el plaer de menjar formatges, i que ara és encara més reconeguda! 

GREAT TASTE és un dels certaments més reconeguts del sector agroalimentari europeu, originari del Regne Unit. El seu jurat està format per 144 membres, entre ells, alguns dels paladars més exigents del món, com ara crítics gastronòmics, xefs, cuiners, restauradors, productors, compradors, detallistes, escriptors i periodistes. És un premi que valora únicament el sabor del producte, i busca l'excel·lència sense tenir en compte la marca o el packaging. 

Seguim endavant per oferir-vos sempre el millor dels productes! 

03.06.2020

HEM GUANYAT DOS GUARDONS INTERNACIONALS SUPERIOR TASTE AWARD 2020!

Estem emocionats de compartir amb vosaltres que a principis del mes de juny les nostres salses dolces per a formatges Just for Cheese van renovar el premi internacional Superior Taste Award!

A més, també es va afegir a la llista de guardonats d’aquest 2020 la Cua de boví de la nostra marca per a restauració GBech 4aGama!

Aquests premis són certificats per l’International Taste Institute de Brussel·les (Bèlgica), organització que és líder mundial en l’avaluació i certificació d’aliments i begudes per al consumidor. El jurat, que està format pels millors xefs i sumillers de tota Europa, avalua tots els productes presentats tenint en compte la primera impressió, l’aspecte visual, l’olfacte, el gust i la textura.

Rebre reconeixements internacionals com aquest ens anima dia a dia a seguir, i ara més que mai! Doncs en temps complicats, les bones notícies són doblement bones! Seguim!