Filtra per...

09.04.2024

Aquest mes de març ha estat molt intens a nivell de fires, visites i viatges, però sens dubte ha valgut moltíssim la pena!

Han estat molts mesos d'esforç preparant Alimentaria Barcelona 2024, i no podem estar més satisfets amb tota la feina feta pel nostre equip comercial!

Volem donar-vos les GRÀCIES a tots vosaltres, clients i amics de la casa, per haver passat pel nostre estand a saludar-nos, compartir una estona junts i conèixer una mica més el que ens portem entre mans.

Però la temporada de fires encara no s'acaba aquí… Perquè els dies 20 i 21 d'abril serem a Vic, capital d'Osona, a la fira del sector formatger LACTIUM, i seguidament volarem a Madrid per estar presents en una nova edició del SALÓN GOURMETS, del 22 al 25 d'abril!

A Madrid hi serem amb dos estands: GBech 4aGama amb tot per a la restauració, al HALL 6 – STAND A01, i també amb el nostre estand Can Bech ubicat al HALL 3 – A08! No hi falteu!

16.02.2024

Aquest març... Anem a Alimentària!

Del 18 al 21 de març ens traslladarem per uns dies en la capital, per a formar part del saló internacional i de l'alimentació, begudes i food service!

Alimentària, és un punt de trobada internacional de referència per a tots els professionals del sector de l'alimentació. I en aquesta edició es destacarà l'increment d'opcions de participació, a més de potenciar els seus valors diferencials d'aquest esdeveniment: Internacionalització, innovació, gastronomia i especialització.

Us esperem en l'estand E151 de l'hall 1, en Alimentària Barcelona, amb tot el nostre equip comercial de Can Bech i GBech!

Però aquí no acabem, durant el mes de març i abril tindrem l'agenda una mica plena amb altres esdeveniments i fires... Aquí us deixem el nostre calendari per les pròximes setmanes!

-2 i 3 de març: Fòrum Formatge Girona

-11 al 13 de març: Fòrum Gastronomic Girona

-20 i 21 d'abril: Lactium Vic

-22 al 25 d'abril: Saló Gourmets Madrid

Us convidem a venir i a passar pel nostre estand per conèixer totes les novetats Can Bech i GBech!

30.11.2023

AQUEST MES DE NOVEMBRE HAN PASSAT COSES ESPECTACULARS...

En la nostra assistència pel Gastronòmic Fòrum de Barcelona vam aconseguir el premi al Sabor Més Original, per al nostre Matxet de boví GBech! L'Alba i en Raul van ser en aquest cas els encarregats de recollir el reconeixement, i quina gran representació tenim! Per a la presentació del plat al jurat, en Raul va preparar el nostre Matxet amb una salsa especial a base de la ceba confitada GBech, chutney de figues Can Bech, el nostre fons fosc de vedella i una mica de tòfona negra.

Us assegurem que estava per no deixar ni l'os! I és que als qui ja ho coneixeu i als qui no, el Matxet confitat és una peça molt tendra, saborosa, que es desfà a la boca, a més de ser fàcil de manipular i amb una presentació brutal!